Fysieke nascholing

Springer Healthcare heeft al vele jaren ervaring met het organiseren van bijeenkomsten voor medisch professionals, zoals congressen, internationale symposia, onderzoeksbijeenkomsten, cursussen, trainingen en workshops.

We hebben het team en de wereldwijde contacten om toonaangevende en kwalitatief hoogstaande evenementen te organiseren. Hierbij kunnen we u elk niveau van ondersteuning bieden. Inhoudelijk, conceptueel en organisatorisch zijn we sterk en creatief. Van programmaontwikkeling tot de volledige uitvoering en accreditatie: wij hebben alles in huis om u van dienst te zijn.
Inhoudelijk sterk en gevarieerd.

Samen met u stellen wij een gevarieerd programma samen. We benaderen spraakmakende opinieleiders voor de plenaire programmaonderdelen en deskundigen voor parallelsessies, waarin de deelnemers zich nader kunnen verdiepen in deelthema’s. Ook geven we u input voor werkvormen die garant staan voor een optimale interactie met uw doelgroep.
Logistiek tot in detail geregeld De organisatie van een congres kunnen we prima uit handen nemen. Van het vaststellen van datum, plaats en tijd en het benaderen en briefen van de sprekers tot de technische ondersteuning en de catering. Van het opzetten van de inschrijving en de deelnemersregistratie tot het samenstellen van het congresmateriaal en het aanvragen en afhandelen van accreditatie.