Over ons

Uw perfecte partner

Springer Healthcare is een mediabedrijf gericht op de gezondheidszorg. Wij bedenken samen met onze partners hoe zij het meest effectief hun klanten kunnen bereiken. Gedurende de veertig jaar van haar bestaan heeft Springer Healthcare langdurige relaties opgebouwd met toonaangevende deskundigen en verenigingen.
Wij bieden zorgprofessionals ondersteuning bij hun dagelijkse praktijkvoering door middel van op maat gemaakte content, bij- en nascholingen en innovatieve communicatieoplossingen.

Onze belangrijkste taken:
• Communicatieoplossingen samen met partners bedenken en uitvoerencover150kader
• Marketingprogramma’s invullen op maat
• Nascholingsactiviteiten/trainingprogramma’s ontwikkelen
• Advertising (on-/offline)

Springer Healthcare is onderdeel van de Springer Nature group. De Springer Nature group is in 2015 gevormd door een fusie van de Nature Publishing Groep, Palgrave Macmillan, Macmillan Educatie en Springer Science+Business Media. Springer Nature group is de grootste academische boekenuitgever, uitgever van ‘s werelds meest toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften en een pionier in open research. De organisatie heeft ongeveer 13.000 medewerkers in dienst verdeeld over meer dan 50 landen.

Download  hier onze brochure voor meer informatie. Springer Healthcare werkt samen met veel partners zoals ziekenhuizen, farmaceuten en vele internationale verenigingen, zij gingen u voor.