Scroll Top

Virtuele training in vele formaten

Toegankelijke, flexibele e-learning en web-tv

De wereld van vandaag vraagt om virtuele trainings- en leeroplossingen op afstand

Steeds meer professionals kiezen voor hun bij- en nascholing voor een online variant: via e-learnings of web-tvs. Bij- of nascholen op een tijdstip dat het uitkomt, 24 uur per dag, zonder reis- en verblijfskosten en geaccrediteerd. Laagdrempelig en dus goed voor een groot bereik.

E-learning

Voor uw doelgroep heeft een e-learning veel voordelen. U bepaalt vooraf het medium dat u wilt gebruiken om kennis over een specifiek thema aan uw doelgroep te presenteren. Hierbij heeft u keuze tussen video-, audio- en tekstgedreven modules of een combinatie van deze drie.

Web-tv

Spraakmakende opinieleiders gaan met elkaar in gesprek over een specifiek thema. Uw doelgroep kijkt online mee en kan tijdens de uitzending  reageren, wat het een interactief element geeft. Laagdrempelig en goed voor een groot bereik. Indien gewenst is het programma na de live uitzending nog minimaal een jaar on-demand te bekijken. Tevens kunnen we spin-off producten maken van iedere uitzending.

De inhoud in de hoofdrol
Samen met u bepalen we welke inhoudsdeskundigen we benaderen en hoe het programma eruit zal zien. Dat resulteert in een uitgebalanceerde presentatie die als leidraad dient voor de uitzending. Vrijwel altijd is een geaccrediteerde uitzending het uitgangspunt.

Complete realisatie
We kunnen het hele productieproces voor u verzorgen; van de planning en het draaiboek tot de inhoudelijke coördinatie. We regelen de sprekers en briefen hen, maken afspraken met de technische partij en dragen zorg voor de deelnemersregistratie, inclusief financiële afhandeling indien van toepassing. Ook de ontvangst en begeleiding van de sprekers en het contact met de technische crew is bij ons in goede handen. En tot slot: wij hebben een groot bereik en nemen de werving van de kijkers voor onze rekening!