Scroll Top

Nieuwe media omarmen

Springer Healthcare gelooft in de kracht van podcasts

Nieuw in het aanbod van Springer Healthcare: Podcasts

Podcasts stijgen in populariteit en ook bij Springer Healthcare geloven we in de kracht van dit nieuwe medium van kennisoverdracht.

Wat is een podcast?

Een on demand podcast is te vergelijken met een radio-uitzending op aanvraag. Het is als audiobestand te vinden op internet en te beluisteren op je computer of smartphone waar en wanneer u maar wilt, bijvoorbeeld in de auto of trein. Dat kan door het direct te streamen (net zoals video’s op YouTube).

Ook uw eigen podcast op Mednet?

MedNet kan ook voor u een (serie van) podcast(s) ontwikkelen. Onze huispoderator Tom van ‘t Hek (journalist en oud-huisarts) voelt specialisten uit de zorg aan de tand door middel van stellingen, thema’s en dilemma’s. Altijd scherp, altijd actueel. Maar u kunt natuurlijk ook uw eigen sprekers aandragen.

Van concept tot uitvoering

Wij nemen het volledige projectmanagement voor u uit handen. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een passend script, het uitnodigen en briefen van de sprekers, coördinatie van mixage, oplevering en vormgeving en marketingcampagne-advies met als doel zoveel mogelijk luisteraars te bereiken.

De voordelen op een rij:
  • Toegankelijk communicatiemiddel (v.a. € 3.500)
  • Altijd en overal on demand beschikbaar
  • Direct in het vizier van uw doelgroep
  • Hosting in de Podcast Store via Lipsyn
  • Opname in studio Duijvendrecht, óf op locatie
podcast_foto_pilot_uitzending_voor_website__def-300x278
Pilot

Tijdens deze pilot podcast gaat journalist Tom van ‘t Hek in gesprek met dr. Joop Arends, internist-infectioloog in het UMC Utrecht over innovaties in de zorg, de toekomst van het ziekenhuis en inspirators.

Beluister de podcast hier:

Podcast Innovatie in de zorg

Vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden.