Scroll Top

Vergaderingen, conferenties en meer

Uitgebreide ervaring in wereldwijde,
toonaangevende evenementen

Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van bijeenkomsten voor medisch professionals, zoals congressen, internationale symposia, onderzoeksbijeenkomsten, cursussen, trainingen en workshops

Wij beschikken over het team en de wereldwijde contacten om toonaangevende en kwalitatief hoogstaande evenementen te organiseren. Van kleinere bijeenkomsten voor 10 man tot grote congressen voor 1000 man. Hierbij kunnen we u elk niveau van ondersteuning bieden op inhoudelijk, conceptueel en organisatorisch vlak. Van programmaontwikkeling tot de volledige uitvoering en accreditatie: wij hebben alles in huis om u van dienst te zijn.

Zo stellen wij samen met u een gevarieerd programma samen. We benaderen spraakmakende opinieleiders voor plenaire programmaonderdelen en deskundigen voor parallelsessies, waarin de deelnemers zich nader kunnen verdiepen in deelthema’s. Ook geven we u input voor werkvormen die garant staan voor een optimale interactie met uw doelgroep.

Logistiek tot in detail geregeld
Wij regelen het voor u: van het vaststellen van datum, plaats en tijd en het benaderen en briefen van de sprekers tot de technische ondersteuning en catering. Ook zetten we de inschrijving en de deelnemersregistratie voor u op, stellen het congresmateriaal samen en verzorgen accreditatieaanvragen. We nemen u graag de organisatie van een bijeenkomst uit handen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het organiseren van fysieke nascholingen.