Werken bij Springer Healthcare

Binnen Springer Healthcare zijn wij per direct op zoek naar een:

PRODUCTMANAGER (M/V)
(28-32 uur per week)

Online talent gezocht met een communicatiehart
Vind je het leuk om volledig verantwoordelijk te zijn voor een online platform? Ben je goed in het analyseren van het online gebruik van content en kun je daarop bijsturen? Hou je van werken in een dynamisch team? Dan is deze baan iets voor jou!

Medidact is een cross mediaal platform voor zorgprofessionals en bestaat naast een website uit online nieuwsbrieven, social media en verschillende printuitgaven. Ter ondersteuning van de redactie binnen Springer Healthcare Benelux, zoeken wij een productmanager die verantwoordelijk is voor het online platform Medidact.com, dat momenteel volledig wordt herzien en geïntegreerd met Mednet.nl. Je coördineert en voert zelfstandig het beheer van de website uit, zoals het plaatsen van content, het vertalen van print content naar online en het analyseren van het gebruik van de website. Daarnaast blijf je op de hoogte van technische ontwikkelingen en digitale trends en stuur je bij op basis van deze inzichten. Tevens bepaal je de social media strategie in samenspraak met de marketeers.

Wie ben jij

Je bent de spin in het web voor ons team en de rest van de interne organisatie. Je werkt volgens een planning, je bent scherp op welke online activiteiten er moeten plaatsvinden en neemt daartoe eigen initiatief. Je werkt zelfstandig. Je bent communicatief vaardig en werkt goed samen met collega’s. Daarnaast ben je flexibel en weet je je goed staande te houden in een dynamische omgeving.

Jouw achtergrond

• HBO werk- en denkniveau op het gebied van communicatie/journalistiek;
• Gedegen kennis van de mogelijkheden van online publishing en online marketingtools;
• Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Affiniteit met medisch inhoudelijke sector strekt tot de aanbeveling

Wie zijn wij

Springer Healthcare is een dynamisch internationaal gevestigd mediabedrijf gericht op de gezondheidszorg. Wij bieden op maat gemaakte medische content, bij- en nascholing en innovatieve communicatieoplossingen voor zorgprofessionals. We zijn verspreid over 22 landen en opereren landelijk en internationaal. We beschikken over een ervaren team dat met veel passie de projecten creëert en uitvoert, waarbij naast professionaliteit ook de lol in het werk een belangrijk onderdeel vormt. Op mondiaal niveau maken we deel uit van SpringerNature, een internationale innovatieve uitgeverij.

Wij bieden

Naast een goed salaris bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, goede opleidingsmogelijkheden en een informele bedrijfscultuur met veel ruimte voor initiatief.

Interesse?

Neem voor meer informatie over de functie van productmanager contact op met Juliette Bos, Regional Director Springer Healthcare, tel: 030-6383744 of e-mail juliette.bos@springer.com

Solliciteren?

Reageer dan uiterlijk 5 juni 2019 via het online sollicitatieformulier.